Fáilte*☘️,

​​Wij zijn Marieken & Marleny, moeder & dochter en samen runnen wij Maggie's Miracles☘️

Waarom de naam Maggie?

We wilden de shop graag een magisch Iers tintje geven. Maggie is de naam van een  stoere, sterke, liefdevolle, Ierse moeder en oma. Helaas is zij al lange tijd niet meer onder ons en hebben wij haar nooit mogen ontmoeten.  Maar haar kracht en warmte die wij uit verhalen hebben opgemaakt, willen wij graag op deze manier levend houden en gebruiken in onze shop

Marieken is de drijvende kracht achter Maggie's Miracles. Vrijwel alle handgemaakte artikelen zijn door haar zelfgemaakt. De administratie, en alles wat daarbij komt kijken, komt voor haar rekening en het inpakken en afhandelen van de bestellingen behoort ook tot haar taken. Inpakken vindt ze een feestje en ze zorgt ervoor dat de klanten het uitpakken net zo'n feest vinden. Met heel veel liefde wordt alles ingepakt en gemaakt. Marieken is fulltime met de webshop en alles er omheen bezig en is er dankbaar  voor dat ze van haar passie haar "werk" heeft kunnen maken. Daarnaast is ze "Manager"  van het gezin.     

 

Marleny doet alles wat met edelstenen en mineralen te maken heeft. Inkopen, verkopen, klanten adviseren, werkingen opzoeken en leren, zich heel veel verdiepen en meer leren over stenen en hun werkingen. Ook het fotograferen voor de webshop is Marleny's taak en ze ondersteunt Marieken waar nodig. Naast Maggie's Miracles werkt Marleny als verkoopster in een dierenwinkel.

 

We zijn dankbaar voor elke klant en bestelling en staan jullie graag te woord op één van de markten waar we te vinden zijn. Voor vragen zijn we ook via de mail en ons contactformulier te bereiken. Je kan ons ook volgen op Instagram en Facebook. Dus wil je meer over ons weten of over Maggie's Miracles? Schroom niet en stuur ons een berichtje. 

Veel liefde en warmte 

Marieken & Marleny ☘️

*)fáilte (spreek uit Foltjuh) betekent "Welkom" in het Iers

© 2021 - 2024 Maggie's Miracles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel